Slimste Mens 2021 Finaleweek

In de finaleweek van het vorige seizoen werden nog meerdere kijkcijferrecords gebroken met als. Veel van hen gaven aan het niveau teleurstellend te vinden.


Sdb1zezx6y Cam

27-08-2021 De finaleweek van De Slimste Mens trekt een stuk minder kijkers dan vorig seizoen.

Slimste mens 2021 finaleweek. Speel De slimste mens met je stem. 29 sec 29 sec nieuw. Er keken 16 miljoen mensen naar.

Hoewel het nog maar vijf dagen is tot de grote finale vonden kijkers het niveau van maandagavond maar middelmatig. 14 - Do 31 dec 2040. De felbegeerde tickets voor de finaleweek zijn vergeven.

Kijkers De Slimste Mens teleurgesteld in niveau finaleweek. De finaleweek van De Slimste Mens trekt een stuk minder kijkers dan vorig seizoen. Matig Gisteravond keken ruim 15 miljoen mensen naar de eerste aflevering van de finaleweek van De Slimste Mens.

Er kan er uiteindelijk maar één de Slimste zijn. Maandag zien we VVD-kamerlid Zohair El Yassini terug. De slimste mens 1 januari 2021.

15 - Vr 1 jan 2025. De Slimste Mens - de Finaleweek. 41 min 41 min nieuw.

Reden daarvoor is Loes Reijmer die tijdens het finalespel de tijd waarschijnlijk bewust van 68 naar 29 seconden liet zakken waardoor ze precies 1 seconde minder had dan haar. Compilatie De Slimste Mens Ter Wereld Jeroom vs Elodie. Stappenplan spraakgestuurd spel.

Na de aflevering van vrijdag 20 augustus waren de kaarten definitief geschud en werd duidelijk welke hun opwachting maken tijdens de finaleweek van De slimste mens. Uitzending Gemist De Slimste Mens De Slimste Mens 24 December 2020 Op Nederland 1. Finaleweek Veel kijkers die dinsdagavond De slimste mens zagen vinden het hoog tijd voor een aanpassing van de regels waardoor tijdrekken niet meer mogelijk is.

Met vijf afleveringen en twee keer dagwinst is hem dat gelukt. Dit Is De Winnaar Van De Slimste Mens Rtl Boulevard. De slimste mens stappenplan.

Of het één van de kandidaten van vanavond wordt is echter sterk de vraag. Vanavond begon de finaleweek van een van de leukste quizzen ooit. In de aflevering van maandagavond waren actrice Renée Fokker cabaretier Najib Amhali en VVD-kamerlid Zohair El.

De finaleweek met dit keer als uitdager Frank Evenblij. Hoewel het nog maar vijf dagen is tot de grote finale vonden kijkers het niveau van maandagavond maar middelmatig. De slimste mens 31 december 2020.

Finaleweek Slimste Mens 2021 Video messaging for teams Vimeo Create. De slimste mens. De finaleweek van De Slimste Mens.

Naar de voorlaatste aflevering op donderdagavond keken. Deelnemers De Slimste Mens 2021. Try 1 month of Paramount FREE.

17 Di 5 jan 2040. De finaleweek met dit keer als uitdager Frank Evenblij. 41 min 41 min nieuw.

Journalist Loes Reijmer mag zich dinsdag weer laten zien in de finaleweek van De slimste mens. De kijkcijfers van woensdag 18 augustus 2021 SKO Het debuut van Najib Amhali als kandidaat in de hitquiz De Slimste Mens trok gisteren veel bekijks. Je ziet De Slimste Mens elke werkdag op NPO2 vanaf.

Of dalk is inligting n beter woord. 34 - Vandaag 2040. Maik de Boer debuteerde gisteren in de laatste aflevering van De Slimste Mens vóór de finaleweek.

Kijkers van het NPO2-programma De Slimste Mens reageren niet heel enthousiast op de aftrap van de finaleweek. Naar de voorlaatste aflevering op donderdagavond keken 17 miljoen kijkers volgens Stichting Kijkonderzoek. De finaleweek van De Slimste Mens is bíjna in zicht maar op de valreep maakt ook Najib Amhali zijn opwachting in het populaire programma.

Slimste Mens Finaleweek 2021 De slimste mens 1 januari 2021. Kijkers van het NPO2-programma De Slimste Mens reageren niet heel enthousiast op de aftrap van de finaleweek. Naar de voorlaatste aflevering op donderdagavond keken 17 miljoen kijkers volgens Stichting Kijkonderzoek.

Hij had twee derde kans om de finaleweek te bereiken maar. De slimste mens is klaar voor de ontknoping van het winterseizoen 2020 - 2021. Het is natuurlijk de vraag of de kandidaten dit seizoen ook een verrassing voor ons in petto zullen hebben.

Naar de voorlaatste aflevering gisteravond keken 17 miljoen. In de laatste reguliere aflevering wist cabaretier Najib Amhali het tot zijn zichtbare verbazing voor de derde maal op rij de slimste van de dag te worden. Een moment om naar uit te kijken want hij beloofde een dansje te doen als hij de finaleweek zou halen.

Door ANP vrijdag 27 augustus 2021 0850 bron. De slimste mens speel je nu ook met je stem. With Erik Van Looy Philippe Geubels Rik Torfs Jeroom.

Maar wie doen er mee. 33 - Gisteren 2040. Dit zijn de deelnemers van De Slimste Mens in de zomer van 2021.

Op donderdag 26 augustus zie je de halve finale en op vrijdag 27 augustus zien we eindelijk wie zich kroont tot De Slimste Mens uit de zomereditie van 2021. De finaleweek van De Slimste Mens trekt een stuk minder kijkers dan vorig seizoen. Deze week nemen de succesvolste kandidaten uit de eerdere rondes het tegen elkaar op in de finaleweek.

In deze finaleweek nemen de beste deelnemers van het afgelopen seizoen het tegen elkaar op. Er zijn in ieder geval genoeg bekende en minder bekende Nederlanders die een gooi zullen doen om de trofee van Rob Kemps over te nemen. 450 likes 88 talking about this.

De finaleweek van De Slimste Mens trekt een stuk minder kijkers dan vorig seizoen.


Dit Zijn De Finalisten Van De Slimste Mens Seizoen 2021


The Final Smartest Man Is There After Having Laughed At The Last Dropout Newsabc Net


Men S Pants Vintage Hole Cool Trousers In 2021 Super Skinny Jeans Men Ripped Jeans Men Jeans Outfit Men


Bram Krikke In De Slimste Mens Finaleweek 2019 Youtube


Men S Casual Fashion Hole Jeans Salolist Com In 2021 Ripped Jeans Men Skinny Jeans Men Mens Streetwear


Jeans Casual Slim Fit Black Hip Hop Denim Pants In 2021 Jeans Patchwork Fashion Skinny Jeans Men Mens Casual Jeans


Dit Is De Winnaar Van De Slimste Mens


Yvnhcsmhwwndpm


Men S Casual Fashion Ripped Slim Fit Jeans Maxizero Com In 2021 Black Skinny Jeans Men Ripped Jeans Men Mens Outfits


Men S Breathable Street Style Sneakers In 2021 Sneakers Street Style Sneakers Men


De Slimste Mens Breekt Kijkcijferrecord Kro Ncrv


V Piafrjq8yjjm


New Skinny Ripped Jeans In 2021 Skinny Jeans Men Mens Fashion Jeans Hipster Mens Fashion


Standard Cloth Jayden Skinny Cargo Pant In 2021 Streetwear Men Outfits Men Fashion Casual Shirts Skinny Cargo Pants


Men S Casual Fashion Ripped Slim Fit Denim Trousers Tt230 Green Xxl In 2021 Denim Pants Fashion Mid Waist Jeans Mens Street Style


01 De Slimste Mens 3 6 9 Met Gallyon Van Vessem Melissa Drost En Sophie Hermans Youtube


Old Navy Men S Relaxed Slim Taper Distressed Built In Flex Jeans Light Tint Regular Size 32w In 2021 Light Wash Jeans Outfit Mens Pants Fashion Casual Jeans Outfit Men


Autumn Hooded Denim Jacket In 2021 Hooded Denim Jacket Jackets Men Fashion Denim Jacket Men


De Slimste Mens Ter Wereld Season 18 Release Date Host Winners Participants And Jury Bullet News

Subscribe to receive free email updates: